THEMADAG

GEZOND van binnen… stralend van buiten

Vind je het ook zo moeilijk om die extra pondjes kwijt te raken zonder een ongezond crash-dieet te moeten volgen? Heb je al verschillende diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat? Omdat je het niet vol kon houden?

Stop met diëten, verander je LEEFSTIJL en je mindset!

  • Een dieet is tijdelijk, een leefstijl is voor altijd
  • Een leefstijlverandering komt vanuit je binnenste
  • Houd de resultaten van je verandering zonder moeite vast
  • Je voelt je GEZOND(er) van binnen
  • Je gaat stralen van buiten
  • En als bonus val je ook nog af

Geef jezelf (of een vriendin) een gezond cadeau:

Kom naar de themadag van jouw LijfLijn in Fijnaart op 2 februari 2019 met als onderwerp:

“GEZOND van binnen… stralend van buiten”.

Tijdens deze inspirerende dag leer je onder andere hoe je je mindset kunt veranderen om blijvend gezond te leven. Om te stralen van buiten ga je met een styliste op ontdekkingstocht naar de kledingstijl die bij jou past. Omdat we het heel persoonlijk willen houden, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus geef je snel op!

Ochtendprogramma:

9.30 uur: Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers.

Je wordt welkom geheten door Nettie Bom, oprichtster van Jouw LijfLijn en De EetLijn

1e Workshop ‘Hoe verander je je mindset?’ door Marion van Waard en Karin Brugman.

Om je leefstijl blijvend gezonder te maken, heb je de juiste mindset nodig. De spreeksters leiden je langs de uitdagingen en valkuilen van deze persoonlijke ontwikkeling. Je leert tips en tricks en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Uitgebreide en gezonde EetLijn-lunch

 

Middagprogramma:

2e Workshop ‘En nu aandacht voor de buitenkant’ door kleur- en kledingstyliste Petra van Noord van Vrouwen op hun best.

Jij bent bijzonder!

Elk mens is op zijn eigen unieke manier mooi. Als de kleuren die je draagt in harmonie met je zijn, doet je dat stralen. Durf te laten zien wie je bent en kies je eigen kledingstijl. Petra leert je van alles wat je altijd al had willen weten over je kleding. Hoe kies je de kleding die bij je past, wat doen kleuren met je en hoe stel je voor weinig geld een (nieuwe) garderobe samen met veel combinatie mogelijkheden.

We eindigen de dag met een kleding ruilbeurs: Swap till you drop! Met andere woorden, maak iemand gelukkig met jouw kledingstukken waar je niet meer in past. Vraag in ruil een ander kledingstuk of een kleine bijdrage.

De cursus duurt tot 17.00 uur. Het adres is: Het Trefpunt, Wilhelminastraat 64 te Fijnaart, het gebouw achter de kerk. Parkeren kan op het terrein naast de kerk.

De adviesprijs voor een dergelijke inspirerende dag is elders € 197,00. Om het leuk te houden, is de prijs voor deze dag € 97,00 inclusief koffie, thee met iets lekkers, water en een uitgebreide gezonde lunch.